PONUDA GLAZBE ZA JAVNE PROSTORE

Dopustite da Vam ukažemo na nekoliko informacija koje Vam mogu pomoći da poboljšate uslugu i gostima ponudite potpuni doživljaj boravka u Vašim objektima; hotelima, shoping centrima,restoranima i drugim javnim prostorima.

Kako su studije pokazale:

  • više od 75% gostiju voli čuti glazbu u lobijima, barovima, restoranima i javnim prostorima,
  • više od 78% gostiju kaže da ih glazba čini opuštenijima,
  • a preko 69% ispitanih smatra da je glazba važan čimbenik u kreiranju atmosfere hotela ili drugij javnih prostora.

U suradnji s američkim i engleskim specijaliziranim servisima, Unimedia Vam nudi uslugu:

  • prilagođene ambijentalne glazbe koja će posjetiteljima pružiti ojećaj ugode u vašim prostorima.
  • specijalizirane glazbene kanale kreirane posebno za javne prostore, shoping centre, barove, restorane, teretane, liftove kao i Wellness &SPA.

Osobito pazimo na slaganje playlista, prilagođenih dobu dana i godine uz izbor preko 500.000 pjesama različitih izvođača i glazbenih žanrova, vokalnih i instrumentalnih izvedbi.

Trenutno vam nudimo dvije opcije naših usluga:

1 kanal – prilagođen dobu dana, u rasponu od laganog do umjerenog tempa. Od smooth jazz skladbi do smirujućih nota španjolske gitare, uz vesele melodije za dobro jutro do laganih nota za laku noć.

2 ili više kanala – za slučaj da pojedinom prostoru želite glazbom utkati ili naglasiti osobnost, ili prilagoditi glazbenu kulisu određenoj lokaciji (poput restorana, tarase, bara i sl.) a imate glazbeni sustav koji Vam to omogućava, rado Vam možemo pružiti različite kanale koji će najbolje odgovarati željenom objektu.

Također želimo istaknuti da je cjelokupni asortiman glazbene ponude oslobođen dodatnih nameta na ime autorskih prava jer su ona već pokrivena.

Kad se odlučite za našu ponudu, po potpisu ugovora dobit će te i dokument kojim se to može dokazati i time prestaju vaše obveze prema drugima.

Uvjeti poslovanja i cjenik usluga:

Za pokretanje poslovne suradnje potrebno je:

  • potpisati ugovor
  • za isporuku uređaja za reprodukciju (playera) + osnovni set kablova za spajanje na razglas, uplatiti jednokratno iznos od 4000 kn (+PDV). Rok isporuke je 15 dana po uplati.
  • Kreirati play listu ( uz zajednički dogovor)
  • prema ugovoru podmirivati paušalne troškove reprodukcije od 500 kn (+PDV) po kanalu po promotinoj ponudi za sve one koji sklope ugovor do 31.12.2012.

Za narudžbe i više informacija slobodno nas kontaktirajte.

Unimedia produkcije d.o.o.

Tel: +385 1 550 7500

mail: unimedia@unimedia.hr

Comments are closed.